Thank you for your interest!

Add free and premium widgets by Addwater Agency to your Tumblelog!


To hide the widget button after installing the theme:

  1. Visit your Tumblr blog's customization page (typically found at http://www.tumblr.com/customize).
  2. Click on Appearance.
  3. Click Hide Widget Button.
  4. Click on Save+Close.

For more information visit our How-To's page.

Questions? Visit us at tumblr.addwater.com

[close this window]

We are definitely cousin cause we have the exact same smile. But the fact that my face is so big and round, either she is only nineteen or maybe I get to blame #problemofamarriedcouple Haha. :p #annoyingmuchsisters #apakaitanentah

We are definitely cousin cause we have the exact same smile. But the fact that my face is so big and round, either she is only nineteen or maybe I get to blame #problemofamarriedcouple Haha. :p #annoyingmuchsisters #apakaitanentah

130914 Thank you dekat ini orang yang super rajin nak layan kita semalam borak. Thank you jugak sebab sudi hantar kita semalam dkt epot. Alhamdulillah kita selamat sampai dalam dakapan suami tercinta. Haha.

Moga Allah jaga awak selalu yer sayang. Muah hahaha. :*

See u when I c u.

P/s: inilah close up soulsilk shawl smlm. Super best. Jahitan hujung pun bagus. Senang dan mudah terbentuk. Bila kene angin, dah mcm flip ma hair like I dont care gitu. Nnt kalau x salah diorg nk update untuk shawl ni. Sila la tinjau @soulendang selalu. @uchnana sila save me jugak keh. I cray cray like crazy if xde. Hehe. 

#gengomeyangat tq jugak bt cice uyun antar kita dkt epot subang ritu. Syg korg ketat ketat. :*

130914 Thank you dekat ini orang yang super rajin nak layan kita semalam borak. Thank you jugak sebab sudi hantar kita semalam dkt epot. Alhamdulillah kita selamat sampai dalam dakapan suami tercinta. Haha.

Moga Allah jaga awak selalu yer sayang. Muah hahaha. :*

See u when I c u.

P/s: inilah close up soulsilk shawl smlm. Super best. Jahitan hujung pun bagus. Senang dan mudah terbentuk. Bila kene angin, dah mcm flip ma hair like I dont care gitu. Nnt kalau x salah diorg nk update untuk shawl ni. Sila la tinjau @soulendang selalu. @uchnana sila save me jugak keh. I cray cray like crazy if xde. Hehe.

#gengomeyangat tq jugak bt cice uyun antar kita dkt epot subang ritu. Syg korg ketat ketat. :*

140914 Terima kasih sahabat. Terima kasih atas dua tiket yang dihadiahkan buat saya dan suami, hadiah yang bermakna untuk perkahwinan kami. Seminar 1.0 tidak berkesempatan untuk hadir atas perkara yang tidak dapat dielakkan. Sudah lupa tentangnya tetapi diilhamkan olehNya dengan dihadirkan seorang sahabat yang ingat kepada diri ini dan menghadiahkan ini buat kami.

Ya Allah sungguh bahagia diri ini bila di hadiah sahabat yang baik dan sangat mencinta Allah dan Rasulullah saw. Hargai dan bertuah bersahabat dengan sahabat yang mencintai ilmu Allah.

Moga setiap ilmu yang kami amalkan dapat kami hadiahkan buat sahabat kami ini untuk di dunia akhirat. Moga Allah berikan pasangan terbaik buatmu. In sha Allah pasti dikurniakan isteri yang solehah. Ameen.

Ustaz Ebit Lew lunak dan lembut benar kata kata mu, terasa diri kecil ini skali. Sangat sangat bertuah dapat mendengar ceramah dari beliau. Selalu hanya mampu dengar di corong radio sahaja tetapi hari ini Allah berikan rezeki untuk bertemu dan melihat sendiri beliau berceramah di depan.

Terima kasih ya Allah. Terima kasih kerana masih mengasihi dan mengingati diri ini walaupun diri ini lemah untuk mengingatimu setiap masa. Allahuakbar.

140914 Terima kasih sahabat. Terima kasih atas dua tiket yang dihadiahkan buat saya dan suami, hadiah yang bermakna untuk perkahwinan kami. Seminar 1.0 tidak berkesempatan untuk hadir atas perkara yang tidak dapat dielakkan. Sudah lupa tentangnya tetapi diilhamkan olehNya dengan dihadirkan seorang sahabat yang ingat kepada diri ini dan menghadiahkan ini buat kami.

Ya Allah sungguh bahagia diri ini bila di hadiah sahabat yang baik dan sangat mencinta Allah dan Rasulullah saw. Hargai dan bertuah bersahabat dengan sahabat yang mencintai ilmu Allah.

Moga setiap ilmu yang kami amalkan dapat kami hadiahkan buat sahabat kami ini untuk di dunia akhirat. Moga Allah berikan pasangan terbaik buatmu. In sha Allah pasti dikurniakan isteri yang solehah. Ameen.

Ustaz Ebit Lew lunak dan lembut benar kata kata mu, terasa diri kecil ini skali. Sangat sangat bertuah dapat mendengar ceramah dari beliau. Selalu hanya mampu dengar di corong radio sahaja tetapi hari ini Allah berikan rezeki untuk bertemu dan melihat sendiri beliau berceramah di depan.

Terima kasih ya Allah. Terima kasih kerana masih mengasihi dan mengingati diri ini walaupun diri ini lemah untuk mengingatimu setiap masa. Allahuakbar.

Good news ladies and gentlemen! 

All prices will be marked down this weekend, starting from today Sept 12th - Sept 14th!

Grab your sneakers from Keds, Vans, Dr Marten,

handbags and watches from Guess, Fossil, Aldo, Michael Kors and many more!

Fresh and authentic, proudly brought to you all the way from the States to Tanah Melayu tercinta. 

Visit @states2msia @states2msia @states2msia and whatsapp us at 0199653591 now now now! 

Good news ladies and gentlemen! 

All prices will be marked down this weekend, starting from today Sept 12th - Sept 14th!

Grab your sneakers from Keds, Vans, Dr Marten,

handbags and watches from Guess, Fossil, Aldo, Michael Kors and many more!

Fresh and authentic, proudly brought to you all the way from the States to Tanah Melayu tercinta.

Visit @states2msia @states2msia @states2msia and whatsapp us at 0199653591 now now now! 

130914 I love the combination of these two colors. @lakayena Jubah and blend it with @soulendang shawl. Super easy to wear both of them. Highlight, the jubah is so comfortable and not to mention wuduk and prayer friendly.

And I gotta say suka and falling in love with this shawl. Will update the closer look later. In sha Allah. ♥

#lynakamalootd

130914 I love the combination of these two colors. @lakayena Jubah and blend it with @soulendang shawl. Super easy to wear both of them. Highlight, the jubah is so comfortable and not to mention wuduk and prayer friendly.

And I gotta say suka and falling in love with this shawl. Will update the closer look later. In sha Allah. ♥

#lynakamalootd


Make Allah as a priority